Kaupat

Ketjukauppojen lisäksi alueella on monia pieniä lähikauppoja sekä isompiakin sekatavaramyymälöitä. Ilahduttavaa on, että hintataso näissä on sama kuin isoissa marketeissa, joskus jopa edullisempi. Lähikaupoista voi myös ostaa mopon bensaa, jota "tarjoillaan" viskipullosta kaatamalla. Valikoima näissä on usein yllättävänkin monipuolinen ja palvelu on ystävällistä.

Rantakadun molemmissa päissä on suomalaista K-Markettia vastaavat 7Eleven -marketit (karttalinkki 1, karttalinkki 2) ja kolmas on polttoaineaseman yhteydessä Kramiin päin mentäessä (karttalinkki 3). Lotus Express sijaitsee puolestaan nelisen kilometriä rantakadun alusta Kramin kylää kohti (karttalinkki).  Näissä on paras valikoima kylmätuotteita, kuten maidot, levitteet, juustot, leikkeleet. Lotuksessa on myös lihatiski.

Kramin kylässä on Pattana-niminen kauppa (karttalinkki), jossa on iso valikoima mm. astioita, kodin hoitoon liittyviä tarvikkeita ja aineita, kuivaruokia sekä pikakahveja. Siellä on myös pari kylmäkaappia, jossa on suppea valikoima levitteitä, maitoa, juustoa jne.

Lähinnä sijaitseva suuri elintarvikemyymälä on Ban Phessä (noin 20 km) oleva Makro (karttalinkki). Valikoima on laaja, mm. tuoretta merenelävää, kanaa ja possua jne on tarjolla irtomyynnissä. Huomioitavaa on, että kaikki tuoreet tuotteet punnitutetaan ja pussitetaan henkilökunnan toimesta. Makroa käyttävät mm. ravintolat tukkukauppana, joten tuotteiden vaihtuvuus on hyvä.

Mae Phimissä on myös pieniä lähinnä pohjoismaalaisille tarkoitettuja myymälöitä, esimerkiksi pitkään alueella toiminut Viva (Facebook, karttalinkki), Ban Phessä vastaava liike on Petra Market (karttalinkki). Näiden valikoimassa on myös tuoretta leipää ja leivonnaisia, laajemmin pakasteita, makkaroita, leikkeleitä, viinejä sekä tuontialkoholia. Näistä voi hankkia tuttuja tuotteita koti-ikävän yllättäessä.

Ostoskeskukset

Lähin ostoskeskus on Klaengissa oleva Lotus (karttalinkki). Siellä on suomalaiseen Cittariin tai Prismaan verrattava myymälä, josta löytyy tuotteita polkupyöristä kodinkoneisiin, liinavaatteista raakaan kalaan ja lihaan. Molemmissa kerroksissa on myös myyntipisteitä, joissa on tarjolla tuotteita elektroniikasta koruihin ja vaatteisiin. Myös avainsepällä on toimipiste. Ravintoloista on myös laaja valikoima ja erityisesti sushista pitäville tarjolla on laaja valikoima edulliseen hintaan. 

Rayongissa on kaksi isoa ostoskeskusta Central Plaza (karttalinkki, kotisivut) ja Passion (karttalinkki, kotisivut). Näissä on tarjolla perinteiseen tapaan merkkiliikkeitä ja ravintolapalveluita jokaiseen makuun. Lisäksi Rayongissa on iso kodintavaratalo HomePro (karttalinkki, kotisivut). 

Rayong on provinssin pääkaupunki, joten siellä on paljon kauppoja ja muita palveluita saatavana. Tästä linkistä pääset Rayongin viralliselle matkailijoille tarkoitetuille sivuille.