Haju,-maku ja näköaisteille paratiisi

Markkinat

Erilaiset markkinat ovat parhaimpia juttuja, kun halutaan tutustua paikalliseen elämään. Aidon tunnelmat tuovat värikkäät myyntikojut ja niissä olevat iloiset myyjät sekä tietenkin ahkerasti ruokavarastojaan täydentävät asiakkaat.

Mae Phimin alueella markkinat poikkeavat suuremmissa turistikeskuksessa järjestettäviä sikälikin, että niissä ei ole piraattitavaroita eikä tyrkyttäjiä vaivana.  

Kram

Kramissa järjestetään klo 14 alkavat iltamarkkinat sunnuntaisin ja tiistaisin. Valikoimissa on mm. valmisruokaa, kalaa ja muita meren antimia, lihaa, vihanneksia ja hedelmiä. Markkinapaikka Kramin keskustasta Klaengiin päin lähdettäessä heti kohta mäen päällä, karttalinkki.

Klaeng

Klaengissa tiistaisin pidettävät yömarkkinat ovat kokemus jo sinänsä.  Tavaraa löytyy elävästä ruoasta, retkeilyvarusteista, koiranpennuista ja kengistä alkaen joka lähtöön. On vaatteita, uikkareita, lipokkaita, iltapukuja...

Markkinahumu on täydessä vauhdissa kello 16 alkaen ja jatkuu aikas myöhään iltaan.

Paikka sijaitsee heti Bangkokiin kääntyvän tien varressa vasemmalla puolella. Maksullinen autoparkki (20 Bht) löytyy kun ajat vasenta kaistaa kunnes markkina-alue loppuu. Tämä karttalinkki on parkkipaikalle, tänne ajetaan markkina-alueen sivustaa pitkin. Skootterilla liikuttaessa parkkipaikka löytynee aikaisemmin tien varrelta.

Tänne on myös mahdollista tilata edullinen taksikuljetus loma- tai asunpaikasta. Matkakaan ei ole pitkä, autolla tai skootterilla sellaiset 15 minuuttia.