Kilometrejä ihanaa hiekkarantaa

Rannat

Mae Phim tarjoaa monipuolisen kattauksen rantaelämän viettämiseen. Rannoilla on ravintola- ja hierontapalveluiden lisäksi rantatuolit sekä suihku- ja wc-tilat.

Rannalla ei yleensä peritä maksua aurikotuoleista, vaan korvaus sisältyy paikasta ostettuihin palveluihin. Jos näitä ei käytä, niin on toki korrektia maksaa käytöstä. Yrittäjillä on näin mahdollisuus pitää rannat siisteinä ja muutenkin panostaa viihtyvyyteen.


Laem Mae Phin Beach

Rantakadun varrella oleva neljä kilometriä pitkä heikkaranta on Mae Phimin oma ranta. Yli neljästäkymmenestä eri rantaravintolasta saa juotavaa ja thaimaalaista ruokaa. Ravintolasta varataan pöytä ruokailua sekä juomista varten ja rannalle laitetaan aurinkotuolit rentoutumista varten.

WC- ja suihkutilat sijaitsevat rantakadun toisella puolella. Tarjolla on mm. banaaniveneitä, kanootteja ja varjoliitoa.

Ao Khai Beach

Ao Khai Beach sijaitsee itäpuolella rantakadun kääntyessä Kramiin. Rannalla on pienen kaupan lisäksi ravintololoita (mm. Drift Bar, lisätietoja Ravintolat-valikosta) ja pari hotellia (karttalinkki).

Rantakadulta lähdettäessä Ban Phen suuntaan on rantoja tasaisin välein. Seuraavassa on listattu alkupään rannat etäisyyden mukaisesti (näet sijainnin kartalla, jos klikkaat nimeä, avautuu uuteen ikkunaan):

Coca Cola Beach

One Beach

Ken's Beach

Beach Bar Club Rayong

Three Tree Beach

Paikkoja riittää tasaisesti aina Ban Phehen saakka ja siitä ylikin. Mikä on sinun suosikkiranta?