Muut palvelut

Vesipullojen täyttö

Omien juomapullojen täyttö onnistuu vesiautomaateista ja hinta on edullinen luokkaa 1-2 B/litra. Automaatteja löytyy rantakadun varrelta alkaen Mosaic Condon läheltä aina Kramiin saakka. Tuoteniminä on ainakin Blue Water ja JR Water

Säästöähän tästä tulee mutta vielä suurempi etu on, että säästämme muovin määrää.

Puhelinkorjaamo

Lotus-tavaratalon yhteydessä löytyy hyvä puhelinkorjaamo, jossa korjataan mm. rikkoontuneita lasia eri merkkisiin puhelimiin.

Kokemuksen mukaan toimitusaika pitää ja esimerkiksi kännykän kameran lasin vaihtamisessa meni vajaa vuorokausi ja hinta oli 450B.

Liike sijaitsee alakerroksessa MK- ja Santa Fe -ravintoloiden kulmassa (karttalinkki)

Optikot

Lähin täyden palvelun optikkoliike sijaitsee Rantakadulla Vivan vieressä olevalta 7 Elevenistä vähän eteenpäin. Henkilökunnan kanssa tulee hyvin toimeen englannin kielellä. Toimitusaika vaihtelee vaatimusten mukaan ollen parista päivästä viikkoon, karttalinkki.

Klaengista löytyy useita optikkoliikkeitä pääkadun varrelta. Myös Lotus-tavaratalon aulassa on yksi, karttalinkki.

Onko sinulla kokemusta näistä liikkeestä? Laita meille palautetta, niin osaamme kertoa muille Mae Phimin suomalaisille (palaute).

Viinimyymälä

Thaimaan oma viinintuotanto on kehittynyt viime aikoina positiiviseen suuntaan ja tähän selvästikin panostetaan. 

Useassa kaupassa on myytävänä viinejä lasipulloissa ja pahvipakkausissa. Näiden laatu vaihtelee ja kokemusten perusteella voi löytää omat suosikit.

Hotelli Grand Bluen yhteydessä (kuva) on viinimyymälä, jossa on isohko valikoima laatuviinejä.