Oma asunto

Mae Phim on erittäin suosittu juuri pohjoismaalaisten keskuudessa ja joskus kuulee sanottavan, että me toimme omannäköisen asumiskulttuurin tänne. Kun kodikkaan asunnon ympärille lisätään lämpö, aurinko, leppoisa ilmapiiri, edullinen hintataso ja aito Thaiympäristö, ollaan lähellä juuri sitä paikkaa, jossa halutaan elää pidempäänkin. 

Condot ja omakotitalot ovat pääsääntöisesti varustettu juuri meidän vaatimusten mukaisesti. Useimmissa omakotitaloissa on omaa puutarhaakin. Miltä siis tuntuisi oma mangopuu, passion fruit- tai limepensas omalla pihalla? Puuhailua voi tehdä itse mutta kaiken työn tai osan siitä voi teettää myös puutarhulillakin.

Kaikissa omakotitaloalueissa on yhteinen uima-allas ja osassa oma ravintola. Condoissa on joko katolla sijaitseva uimallas tai sitten se on maan tasolla.  

Huoltoyhtiöiden palvelut toimivat hienosti, vaikka ei itse olisikaan paikalla.

Mae Phimin alueella on seuraavat omakotialueet ja condot erityisesti suomalaisen suosiossa.

Omakotitaloalueet: Bali Residence, Blue Mango, Sea Breeze ja Sunflower

Condot: Avatar, Escape, Grand Beach, Grand Blue, Mantra, Mosaic ja Seaview


Kaupallinen yhteistyö:

999 Real Estate

999 Real Estate Rayong tarjoaa yhteensä yli 50 vuoden kokemuksen kaikista kiinteistöalan osa-alueista, mukaan lukien kiinteistöjen osto ja myynti, kiinteistökehitys sekä ulko- ja sisustussuunnittelu ja rakentaminen.

Rayongin alueen myyntijohtaja on Pasi Marjamäki, joten yhteydenpito sijuu myös suomen kielellä.