Kahvilat

Mae Phimissä on teiden varsilla useita pieniä kahvikioskeja, joista saa kahvia eri olomuodoissaan.

Varsinaisia kahviloita suolaisin ja makein lisukkein tarjoavat mm. 

Viva Deli & Coffeeshop-Bistro (Facebook, karttalinkki)

The Poem Cafe (Facebookkarttalinkki)

Suan2kru-kahvilassa on todella hieno sisustus ja upea valikoiman suolasia ja makeita leivonnaisia, kokonaisia kakkuja sekä leivoksia. Samassa yhteydessä on kiva puoti, jossa myydään esimerkiksi batik-asusteita (karttalinkki)

Coffee Whale -kahvilassa on laaja valikoima leivonnaisia ja leivoksia. Sen yhteydessä on myös leipomo (Facebook, karttalinkki)

Lisäksi monet hotellien ravintolat tarjoavat myös hyvät puitteet kahvittelulle. 

Leipomot

Thaimaalaiseen ruokakulttuuriin ei kuulu leivät siinä mielessä kuin me ehkä ajattelemme. Johtuisiko tämä siitä, että täällä harvemmin syödään aamiaista, mene ja tiedä.

Mutta leipomoita on pikkuhiljaa alkanut tulla myös tänne kysynnän lisääntyessä. Mae Phimissä on ainakin yksi leipomo Aroy Bakery, jonka belgialainen omistaja osaa paistaa leivät meille sopiviksi samoin kuin tehdä sämpylöistä herkullista syötävää. Leipomon tuotteita on myytävänä myös Vivassa. Kahvila-Leipomo sijaitsee sisällä Escape Condossa (Facebook, karttalinkki

Lisää kahviloita ja leipomoita otetaan listalle mieluusti joten jos osaat vihjaista niistä, niin laita tietoa Palaute-valinkon kautta.